Yargı dizisi Aylin’in sevgilisi Merih Ermakastar kimdir? Yargı yeni oyuncu Merih Ermakastar hangi dizilerde oynadı?

FBO

Global Mod
Global Mod
Yargı dizisi Aylin’in sevgilisi Merih Ermakastar kimdir? Yargı yeni oyuncu Merih Ermakastar hangi dizilerde oynadı?25.09.2022 18:45 Son Güncelleme: 25.09.2022 18:46


Merih Ermakastar, Yargı dizisinin oyuncu kadrosunda yeni tek karakteri canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Merih Ermakastar hangi dizilerde oynadı?



Merih Ermakastar kimdir?

8 Ağustos 2000 tarihinde Cenk Eren’açınık sahnede vokal yapmaya başladı. 2001-2002 yılları arası People, Andon ve Reina gibi barlarda trompet şovu yaptı. 2002’dahi Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek’te trompet çaldı. 2003 yılının Mayıs ayında Arma müzik şirketinden Can Ayazım ünlü ilk albümünü çıkardı.







Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.