Üç Kız Kardeş’te sırlar bir bir ortaya çıkıyor!

FBO

Global Mod
Global Mod
Üç Kız Kardeş’te sırlar bir bir ortaya çıkıyor!25.09.2022 13:11 Son Güncelleme: 25.09.2022 13:11


Nesrin’in pek sayı şeyi unutmasına sebep olan yaşadığı travma yerini yavaş yavaş hatırlamaya bırakır. Nesrin yeniden hayatı sorgulamaya önceden, kendisini yerde noktaya taşıyan olaylarla tek tek yüzleşir. Derya, evini hatta ülkesini bırakıp Hakan’la Kanada’ya gitme hayalleri kurarken Sadık, kızının yurt sayılmazsa yaşama niyetini öğrenir. Derya ve Dönüş’ün arasında yaşanan sıkıntılar ise gitgide tırmanır. Türkan cephesinde ise yetişkin gelişmeler yaşanır. Mine, mağduriyetini ve bebeğinin varlığını Somer’le beraberce vakit geçirmek için kullanmaya başlar. Bu hâl Somer Türkan cephesinde şüpheyle karşılanır. Nihat, Mine’yi ve bebeği geri örtmek için Türkan üzerinden plan yapar.




Nesrin’in yüzleştiği gerçekler hayatında neleri değiştirecek? Derya’nın yurtdışına gideceğini öğrenen Sadık’ın tepkisi ne olacak? Türkan, Kiraz bebeğin babasının Somer olduğunu öğrenecek mi? Türkan, Somer ve Mine cephesinde yaşanan tüm yerde olaylara Rüçhan’ın tepkisi ne olacak?

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, karı ve kardeşlik bağlarını müfit Üç Kız Kardeş yeni bölümü ile 27 Eylül Salı akşamı saat 20.00’dahi Kanal D’dahi…



Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.