Trump 2024 için sahaya indi: Çok daha kızgın ve kararlıyım

humhum

Global Mod
Global Mod
Trump 2024 için sahaya indi: Çok daha kızgın ve kararlıyım



Euronews’in haberine göre; South Carolina’daki ekibinin tanıtımını yapan Trump “Beraber yarım kalmış olan Amerika’yı yeniden harika yapma görevimizi tamamlayacağız,” ifadelerini kullandı.

Erken oylamanın yapıldığı New Hampshire ve South Carolina eyaletlerinin adayın belirlenmesindeki etkisi yetişkin.

Burada “gövde gösterisi” yapan Trump ve müttefikleri, eski başkanın yeniden yarışması konusundaki soru işaretlerini gidermeyi hedefledi.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLMUŞTU

New Hampshire’bile Cumhuriyetçilerin yıllık toplantısına katılan Trump “‘Miting yapmıyor, kampanya yürütmüyor ihtimal dahi enerjisi kalmadı’ diyenler var ama şimdi sayı henüz kızgınım ve henüz kararlıyım” ifadelerini kullandı.


Kampanya merkezini Florida Palm Beach’dahi kuran Trump, seçim ekibini kurmuş ve destekçileri ile tekrar irtibata geçmeye başlamıştı.

Trump, New Hampshire’bile göç ve suçla mücadele politikalarının, Başkan Joe Biden’ın politikalarına tamamen zıt olacağını vurguladı.

Şu ana kadar Cumhuriyetçilerden yönetici adaylığını açıklayan tek isim Trump olsa bile muhtemel rakipleri arasında Florida Valisi Ron DeSantis, Eski Başkan Yardımcısı Mike Pence, Eski South Carolina Valisi ve Eski BM Büyükelçisi Nikki Haley’nin isimleri öne çıkıyor.




Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.