Televizyon: Lauter Lonely Tasarım: Suç gerilim filmi “Viyana Blood – Mountain Dish”

humhum

Global Mod
Global Mod
TV
Yüksek sesle yalnız tasarım: Suç gerilim filmi “Viyana Blood – Mountain Dish”

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Genç bir kadın bir şarap mahzeninde tutulur ve sadece yıllar sonra tekrar görünür. Viyana TV araştırmacıları için yeni bir dava.

Avusturyalı Weinviertel'deki bir ülke yolunun ortasında, genç bir kadın yönünü değiştirir. Savcı Fida Emam (Melika Foroutan), 18 yaşındaki Laura Spindler'ın iki yıl önce Viyana'da kaçırıldığını öğreniyor. Şimdi nihayet tutulduğu şarap mahzeninden kaçmayı başardı.

Ancak, fail bir maske taktığı için tanınamazdı. Laura'nın kız arkadaşı Emilia'nın o sırada da kaybolan hiçbir izi yok. Suç gerilim filmi “Wiener Blood – Dağ Mahkemesi” Pazartesi günü (20:15) ZDF'de görülebilir.

Mahzen sahibi Viyana antika satıcısı Paul Ritter (Fritz Karl) tutuklandı. Ancak, her zaman masumiyetini iddia eder. Christiane Koch (Adina Vetter) de şüpheli görünüyor. Sadece anti -Semitik ve ırkçı yorumlarla uğraşan Ritter'ın acı annesinin (Barbara Petritsch) süpervizörüdür. Ancak Fida Emam ve polis memuru Markus Glösl (Harald Windisch), garip Bay Ritter'ın kaçırılanlar olması gerektiğini hızla belirtiyor.

Bu karanlık gerilim filminde, yönetmen Katharina Heigl (“Soko Donau”) çocuklar ve anneleri arasındaki karmaşık ilişkilerden bazılarını anlatıyor. Hem savcı hem de şüpheli – Fritz Karl'ın buz gibi oynadı – her ikisi de kırmızı şarabı neredeyse ihmal etmeden veren daha baskın anneleriyle birlikte filmde yaşıyor.

Charlotte Schwab (72, “Deniz By The Deniz”) Anne ve Melika Foroutan (48, “İmparatoriçe”) olarak özel paylaşılan dairede ikili olarak hareket eder. Bayan Schwab, iyi bir grandezza ve geniş cüppelerle görünür, ancak rolünde tuvalette sarhoş uyuyakalmakla birlikte, aktris Foroutan, tıpkı karısı annesi gibi genç bir adamla özel olarak buluşmayı seven sert ve bekar bir araştırmacıdır.

Yalnızlık, bu suç romanının en büyük parantezidir – çünkü çok sayıda yalnız figür aniden televizyonda görüldü, hepsi o kadar kasvetli bir hayata öncülük ediyor gibi görünüyor ki, sadece böyle büyüyor. Aktrisler ve aktörler sürekli olarak onu taşımayı başarırlar. Ayrıca belirli bir miktarda gerginlik var, çünkü kayıp kızı ateşli bir şekilde aranıyor.

Karar daha sonra çok aniden ve oldukça inişli çıkışlı birkaç ustaca bükülmüş köşe etrafında geliyor – son, canavar insanlık dışı derin bir uçurum ortaya çıkarıyor.

DPA

Deniz

New member
TV
Yüksek sesle yalnız tasarım: Suç gerilim filmi "Viyana Blood - Mountain Dish"

Anma listesine ekle

Genç bir
Selam üretken insanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Akyazılı

Global Mod
Global Mod
TV

Anma listesine ekle

Genç bir
Selam heyecan arayanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @humhum

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Deniz' Alıntı:
Selam üretken insanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar
Burada bence büyük bir genelleme var @Deniz, her durum aynı değil

Emre

New member
TV

Anma listesine ekle

Genç bir
Herkese iyi akşamlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @humhum

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Akyazılı' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @humhum Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Burada bence büyük bir genelleme var @Deniz, her durum aynı değil
Bu örnek biraz uç bir örnek @Akyazılı, o yüzden genelleme zor

Irem

New member
TV

Anma listesine ekle

Genç bir
Merhaba oyun severler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @humhum

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Deniz' Alıntı:
Selam üretken insanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Deniz, ikisini ayırmak gerek

Ela

New member
TV

Anma listesine ekle

Genç bir
Selam forum ahalisi

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @humhum

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Emre' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @humhum Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu örnek biraz uç bir örnek @Akyazılı, o yüzden genelleme zor
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emre

Simge

New member
TV

Anma listesine ekle

Genç bir
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Ela' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @humhum Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Bence burada acele karar vermemek lazım @Ela