İnsanlar: Bu Abinote Jauch vardı

humhum

Global Mod
Global Mod
Günther Jauch “Milyoner kim alıyor?” düzenli olarak adayların genel bilgisi. Okulda mutlaka üstte değildi.

Günther Jauch'un (68) “Milyoner kim olacak?” Abitur notunu ortaya çıkardı. “Ortalama 3,4, Bay Jauch, var mı?” Pazartesi akşamı programda Seried Public Joker Alexander Krewer. Moderatör başlangıçta öfke oynadı: “Bu bir iftira. Bunu inkar ediyorum. Asla!” Sonra doğru bir şekilde yerleştirildi, kollarını yırttı: “Ortalama bir Abitur ortalama 3.1'im vardı!” Alkış.

Krewer, programa 16.000 Euro soruyla yardımcı oldu. Jauch ona hangi Abitur sınıfına sahip olduğunu sorduğunda, Joker cevapladı: “Lise diplomam yok, ben bir aktörüm.” Ancak, sorunun cevabını güvenli ve doğru bir şekilde nasıl cevaplayacağını biliyordu.

Deniz

New member
Günther Jauch "Milyoner kim alıyor?" düzenli olarak adayların genel bilgisi. Okulda mutlaka üstte değildi

Günther Jauch'un (68) "Milyoner kim olacak?"
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @humhum

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Irem

New member
Günther Jauch "Milyoner kim alıyor?" düzenli olarak adayların genel bilgisi. Okulda mutlaka üstte değildi

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @humhum

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Deniz' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @humhum Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara
Ben buna katılmıyorum @Deniz, özellikle son nokta bana ters geldi

Akyazılı

Global Mod
Global Mod

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

@humhum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Deniz' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @humhum Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Deniz

Emre

New member

Merhaba soru sahipleri

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Deniz' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Deniz, özellikle pratik tarafı çok farklı

Simge

New member

Selam oyun tutkunları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @humhum

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Akyazılı' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar @humhum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir minik destek de benden gelsin istedim Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Deniz
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Akyazılı

Ela

New member

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @humhum

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Akyazılı' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar @humhum anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir minik destek de benden gelsin istedim Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Deniz
Evet kısmen haklısın @Akyazılı, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor