Gelinim Mutfakta Rabia kimdir, Yasemin kaynana nereli? Rabia’nın instagram adresi ve hayat hikayesi!

FBO

Global Mod
Global Mod
Gelinim Mutfakta Rabia kimdir, Yasemin kaynana nereli? Rabia’nın instagram adresi ve hayat hikayesi!



30.01.2023 00:48 Son Güncelleme: 30.01.2023 00:50


Rabia, Gelinim Mutfakta yarışmasının kadrosunda iddialı açıklamalarıyla ilgi gördü. Sevilen yarışma programına katılanlar kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Gelinim Mutfakta Rabia kimdir, kayınvalidesi Yasemin Hanım kaç yaşında, instagram adresi nedir?

Gelinim Mutfakta Rabia kimdir?

Yeni bölüme karışma olacak Rabia rakiplerine meydan okurken kaynanasıyla yaşadıklarını bile anlattı. Kayınvalidesinin kınada taktığı çeyreği düğünde takmak için geri istediğini söyledi. Bu anlar herkesi şoke etti. Hakkında ayrıntılı bilgiler henüz sonra eklenecek, Instagram hesabı bilinmemektedir.





Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.