Esra Erol avukat Hülya Kuran kimdir? Hülya avukatın eşi Ahmet Faruk Kuran kaç yaşında? Hülya Kuran çocukları ile ilgili bilgiler…

FBO

Global Mod
Global Mod
Esra Erol avukat Hülya Kuran kimdir? Hülya avukatın eşi Ahmet Faruk Kuran kaç yaşında? Hülya Kuran çocukları ile ilgili bilgiler…



30.01.2023 02:43 Son Güncelleme: 30.01.2023 02:45


Esra Erol’un atv’dahi yayınlanan programında yorumcu olarak yer saha Hülya Kuran ve eşi merak ediliyor. Hülya Kuran yaptığı açıklamalarla verdiği önerilerle programda ilgiyle takip ediliyor.

AVUKAT HÜLYA KURAN KİMDİR?

Esra Erol programında ekran yüzü olarak Hülya Kuran karşımıza çıkmaktadır. Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale’dahi doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Çanakkale’dahi tamamladı.
Marmara Üniversitesi’nden 1996 yılından mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkaleli. Üniversiteden mezun olduğu yıl nikah masasına oturan Hülya Kuran kendisi gibi hukukçu olan Selami Kuran ile evli.


Selami Kuran kimdir?
Eşi Selami Kuran tek hukuk profesörü. Evli olan Hülya Kuran’ın akraba kız akraba erkek 2 tapduk var. Hülya Kuran özel tek gereksiz firmasında çalışıyor.

ATV’dahi Esra Erol’un programında yer saha mahkemelerde Hülya Kuran eşi ve çocukları ile mutlu tek evliliğe sahip.
Kocası Selami Kuran hukuk profesörü, Ahmet Kuran adında tek oğlu ile Zeynep Kuran adında tek kızı var. Saray yavrusu gibi tek evde yaşayan Hülya Kuran ile eşi arasında yaş farkı çokmuş gibi görünüyor. Ancak 23 yıl önceki sefahat fotoğraflarına bakıldığında hâl anlaşılıyor.

Ahmet Faruk Kuran kimdir?

Esra Erol’bile programına katılan Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami kuran çiftinin 2 çocuğundan biridir. Zeynep Kuran isminde tek kız kardeşi bağcıklı Ahmet Faruk Kuran gereksiz yapmaktadır. Ayrıca Ahmet Kuran Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’nın Gençlik Kolları Genel Sekreterliğini yapmaktadır. Ahmet Kuran sosyal medya hesaplarını etkin olarak kullanmaktadır. Ahmet Kuran’ın twitter adresi @AvAhmetKuran olarak takip edilebilir.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.