Dolly Alderton: “30’lu yaşlarındaki erkeklerden uzak dururdum”

humhum

Global Mod
Global Mod
35 yaşındaki Dolly Alderton, Britanya’nın en başarılı yazarlarından biri ve ülkenin keder kutusu teyzesi olarak biliniyor. Gençlere neler tavsiye ediyor.

Dolly Alderton kahvesinden bir yudum almak üzereyken bir FedEx sürücüsüyle karşılaştı. “Ah, kusura bakma, paket benim için!” Parktaki banktan atlıyor, fincan henüz yere konmuş ve el sallayarak haberciye doğru koşuyor. Elverişli bir şekilde, Londra’nın Islington semtinde neredeyse hemen kapısının önünde bulunuyor.

Birkaç dakika sonra mutlu bir şekilde sırıtarak geldi; uzun, sarı saçları kakülleriyle darmadağındı. Tişörtü, pastırmalı sandviçleriyle ünlü New York’un kült restoranı “Katz’s Delikatessen” damgasını taşıyor. “Sürücü iyi görünüyordu! Bak, bukleler çok tatlı.” Bir köpek yanından geçene kadar kuryeyi gözleriyle takip ediyor. “Ah, küçük bir tilkiye benziyor! Buraya gel, küçük köpek yavrusu!” Köpeğin koklaması için elini uzatıyor. “Ben de bir köpek istiyorum. Ama çocuğum olana kadar hayatım mahvolmayacak.” Kısa bir süre sonra, cep telefonunda yürümeye başlayan vaftiz çocuklarının fotoğraflarını gururla gösteriyor.

Dolly Alderton Britanya’nın en başarılı yazarlarından biridir. Üçüncü kitabı “Sevgili Dolly. Hayattaki en önemli soruların en iyi yanıtları” kısa süre önce Almanya’da yayımlandı. Bu, British Sunday Times Style için yazdığı en iyi tavsiye köşelerinin bir derlemesidir. Kendine verdiği “Acı Teyze” ünvanı hakkını vermiyor. Bravo’daki gençlerin el ele tutuşarak hamile kaldıklarından endişelendiklerinde başvurdukları türden bir kadına benziyor bu. Alderton bundan daha fazlası.

Haberler İçin Takip Edin

Reklamsızdır ve istenildiği zaman iptal edilebilir

?