Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten’den Tolga Güleryüz paylaşımları!

FBO

Global Mod
Global Mod
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten’den Tolga Güleryüz paylaşımları!20 Kasım’bile ‘Baş Belası’ ünlü tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında Merzifon’bile geçirdikleri trafik kazasında tiyatrocuları taşıyan minibüsün tek TIR’a çarpması sonucu trafik kazası meydana gelmişti. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş hayatını kaybederken; Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci yaralanmıştı.

Kazada ekip arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ceyhun Fersoy, geçtiğimiz haftalarda evinde çekilen tek fotoğrafı şu notla paylaşmıştı:

Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o hatıra yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum… Sanki filmin içinde tek sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, zira 3 kıymetli arkadaşımız bunu istemezdi… Çok kıymetli yol arkadaşlarımı kaybetmenin üzüntüsünü tarif edemem, Allah düşmanımın başına vermesin… Şimdi ayağa kalkma zamanı… Güçlenip henüz iyi olmalıyız, olacağız… Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, yerde kadar sevildiğimi bilmiyordum… Arayan, mesaj rami herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, iyi ki varsınız. Üç kıymetli dostlarımız için yerde bayrağı devralıp yolumuza sürme edeceğiz… Onlara ihanet etmeyeceğiz…

Melis İşiten ise “Kaybettiklerimiz için her gün henüz iyi olacağız. Sevginize 1000 şükür” ifadelerini kullanmıştı. Durumu Fersoy ve İşiten’açınık göre henüz ciddi olan ve ambulans uçakla İstanbul’a operatörün olmaya gelen Sergen Deveci dahi, “Sevginizi kısacık sürede gayet etraflıca hissettim. İkinci baharımın geriye kalan kısmında hep bu, yerde sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin” mesajını yazmıştı.

Tüm bunların akabinde arkadaşı Tolga Güleryüz’ü kaybetmesinin üzüntüsünü yaşayan 40 yaşındaki Ceyhun Fersoy, etkin olarak kullandığı 150 1000 takipçili Instagram hesabının hikayeler bölümünden yeni tek paylaşımda bulundu. Güleryüz ile fotoğraflarını yayınlayan Fersoy, şu mesajı yazdı:

Hep sağ tarafımdaydın ve öyle olacaksın… Sensiz geçen konuşmaları sevmiyorum, sohbetlerimde olmasan beraberce seni arayıp anlatıyordum. Ne paylaşımlarımız olmuş 5 sene içinde… Ben seni hep yaşatacağım dostum, sen beni uzaktan izleyip gurur duyacaksın.

Melis İşiten dahi kaybettiği dostuyla tek fotoğrafını paylaşarak; “Çok garip, sayı. İyi ya bile kötü olumsuzlama hislerim. Ama garip, kabul etmesi zor. Bazen ansızın gelen ‘hınçları’larla duruyorum. Sadece garipliğini kavramaya çalışıyorum. ‘Canım adamım benim’ diyebiliyorum sadece. Her hayalimde, her doğmasını işte güneşte benim adamım var içildikten. Her iyileşme sanki ona selam yara, her düşüm sanki ona hediye. Bana kalan her şey onun öğrettikleri… Onun sevgisi, onun gülüşü, onun güzel, küçük oğlan tapduk kalbi. Sol tarafımda, ömürlük hisle. Seviyorum arkadaşımı, yerde kadar. Arada yazarım buraya, ama hep yazıyorum oraya” notunu düştü.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.