“Almanya’nın bir sonraki en iyi modeli”: Elevator Boys, modelleri alt ediyor

humhum

Global Mod
Global Mod
“Almanya’nın Bir Sonraki Topmodeli”
Elevator Boys modelleri alt ediyor





Selma, Asansörcü Çocuklar’ın ilgisini çekiyor gibi görünüyor.

© ProSieben/Richard Hübner


Heidi Klum, bu hafta parıldayan bir podyum ve Elevator Boys ile modellerini alt üst etmeye çalışıyor.





“Almanya’nın bir sonraki en iyi modeli” yarışmasının yedinci haftasında (Perşembe, 20:15, ProSieben), hevesli modeller önce Marilyn Monroe’ya (1926-1962) saygı duruşunda bulunarak iç divalarını serbest bırakmalıdır. Bunu yapmak için, hit şarkıları “Diamonds Are A Girl’s Best Friend”in metnini ve koreografisini prova etmeleri ve bunu ertesi günkü Haber çekiminde olabildiğince kusursuz bir şekilde sunmaları gerekiyor.


Bazen kızlar her adımın yerinde olması için koreografiyi gece 2’ye kadar çalışırlar. Ama bu sefer hazırlık zaten imkansız. Ertesi gün, “sosyal medya grubu” Elevator Boys’tan adamlar aniden kanatlarda. Modellere, Marilyn Monroe ile dans etmenin mücadelenin sadece ilk kısmı olduğunu söylüyorlar – ardından It-Boys ile birlikte Madonna’nın (64) “Material Girl” adlı eserinde doğaçlama yapmaları gerekiyor. Mirella (21): “Konuşma bozukluğum var, artık kendimi ifade edemiyorum, çok heyecanlıyım.”


Karartma önceden programlanmıştır




Dudak senkronizasyonu, dans koreografisi, adımlar, yüksek topuklu ayakkabılar, asansördeki erkekler, uçan kamera – karartma çoğu kız için önceden programlanmıştır. Birincisi Selma (18). Şarkı sözlerini yer yer unutsa da, erkekler dans ederek ona kur yaptığında çiçek açar. Gelişmelere soğukkanlılıkla karşılık verir, etrafında döner ve sonunda şaşırtıcı evlilik teklifini reddeder.


Öte yandan Coco (21) gerçek bir bayılma yaşıyor: “Orada durup bana saldıran beş yakışıklı erkek varken dikkatim dağılıyor!” Lara (19) da görevde kalmayı başaramaz. Oğlanlar ona geldiğinde Lara yapar – sadece hiçbir şey. Birlikte dans etmek yerine hareketsiz kalıyor. Heidi Klum (49) ne olduğunu anlamıyor: “Bu senin anın ve hiç kullanmıyorsun. Neden?”


Dansçı Cassy (23) için koreo sorun değil ama onun bir başkası var: Ona uyan bir ayakkabı yok. Sonunda, ayak parmaklarını çok küçük olan ve yine de teslim eden bir parmakla sıkar. Sonrasında mutlu bir şekilde, “Sonunda, tüm bu ayakkabı draması benim kurtuluşum oldu çünkü bıraktım ve öylece oturdum” diyor. Cassy’nin performansı setteki herkes için en önemli olaydır. Elevator Boys, “Çok etkilendim! Çok yönlü başarılı performans”, konusunda hemfikir.


Hataları affetmeyen bir LED podyum




Bir sonraki zorluk, tuzaklarla dolu bir karar yürüyüşü. Adayların, kısa bir süre yanan ve sonra tekrar kaybolan bir LED podyumda önceden belirlenmiş bir yolu izlemeleri gerekiyor. Yol, daha sonra doğru karelere çarpıp çarpmadıklarını kırmızı olarak gösterir. The Elevator Boys da geri döndü. “Yine geri döndüler ve onların önünde TEKRAR bir şeyler yapmam gerekiyor!” Umutsuz Coco.


Heidi’nin egzersizlerinde genellikle olduğu gibi, model annenin asıl endişesi, modellerin kendilerini rotadan atmalarına izin vermemeleri ve özgüvenli görünmeleridir. Örneğin Vivienne (23), o kadar iyi ki, tasarımcı Christian Cowan kaç kareyi vurmadığını “hiç umursamıyor”. Cassy, Elevator Boys’tan yine tonlarca iltifat alıyor: “Sadece onlara bakmak istiyorsun!” Ve Anna-Maria’nın (24) yürüyüşü Heidi’ye “biraz sarhoş” görünüyor, ancak Cowan “sarhoş yürüyüşün” mükemmel bir şekilde uyduğunu düşünüyor: “Onlar aynı zamanda parti elbiseleri!”


Ancak özgüven her şey değildir. Her zaman kendine güvenen Anya (19) son derece havalı görünüyor, ancak verilen rotayı tamamen görmezden geliyor ve podyumda dümdüz yürüyor. Video çekimi de ikna edici olmayınca Heidi küstahlığını dizginledi: “Böyle sunarsan, çok daha fazlasını beklersin”. Eleştirilerin ardından Anya hakarete uğramış bir şekilde ayağını yere basar ve onu neşelendirmek isteyen modelleri yumruklar: “Gidip gidemez misin?”


Çekimlerde ve podyumda fazla çekingen görünen Lara için “GNTM” hayali patlar. Heidi: “Bazen ilgi odağı olmaktan hoşlanmadığın hissine kapılıyorsun. Ama ilgi odağı bir işin sana uygun olup olmadığını merak ediyorum.” Top model Lara adına karar verir – gitmesi gerekir.


SpotOnNews

#Konular