Veliaht Prenses Catharina-Amalia: Eyalet ziyafetinde şimdiden herkesin üstünde duruyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Veliaht Prenses Catharina-Amalia
Devlet ziyafetinde herkesin üstünde duruyor





Sembolik karaktere sahip resim: Veliaht Prenses Catharina-Amalia herkesin üzerinde yükseliyor.

© KOEN VAN WEEL/ANP/AFP, Getty Images aracılığıyla


Veliaht Prenses Catharina-Amalia için hayatının ilk devlet ziyafeti geldi. Zaten açık: böyle görünüşler ona yakışıyor.





Hollanda'daki devlet ziyafetinden ilk fotoğraflar burada – ve bunlar muhtemelen birçok kraliyet hayranının hayal ettiğinden çok daha muhteşem. Her ne kadar Kral Felipe VI. (56) ve İspanya Kraliçesi Letizia (51) 17 ve 18 Nisan tarihlerinde Hollanda'yı ziyaret ediyor, ancak Veliaht Prenses Catharina-Amalia (20) ilgi odağı: Hollandalı tahtın varisi ilk kez bir etkinlikte yer alıyor. Devlet ziyafeti. Ancak en azından ilk çekimlerde kendinden emin bir şekilde diğer kraliyet mensuplarının üzerinde yükseliyor.



Fotoğraflarda, İspanya'dan gelen iki kraliyet misafiri, sol alt köşedeki iki sandalyeye otururken, yanlarında Hollanda Kralı Willem-Alexander (56) ve eşi Kraliçe Máxima (52) oturuyor. Kızları Catharina-Amalia'nın yanında arka sırada Orange-Nassau Prensesi Margriet (81) ve eski Hollanda Kraliçesi Beatrix (86) yer alıyor. Çarpıcı olan şey, Veliaht Prenses Catharina-Amalia'nın sadece resmin merkezinde yer alması değil, aynı zamanda diğer tüm kraliyet mensuplarından daha yüksekte durmasıdır.


Sıcak bir karşılama




Mevcut soyluların etkinlik için giyineceği zaten belliydi. Görkemli geceler geleneksel olarak erkekler için “siyah kravatlı” kıyafetler, kadınlar içinse gece elbiseleri gerektirir. Ayrıca her iki hükümdarın, Willem-Alexander ve Felipe'nin de konuşma yapması planlanıyor.


Hollanda kraliyet ailesi Şubat ayında Kral Felipe VI'nın tahta çıktığını duyurdu. ve eşi Letizia, 17-18 Nisan tarihleri arasında resmi ziyaret için Amsterdam'a davet edildi ve Amsterdam Kraliyet Sarayı'nda devlet ziyafeti düzenlenecek.


İspanyol kraliyet çifti varışlarının ardından Dam Meydanı'nda bir törenle karşılandı. Onur kıtası yürüyüşünün ardından Royal Marine Band hem İspanyol hem de Hollanda milli marşlarını seslendirdi.


SpotOnHaberler

#Konular