Yeni “The Bachelors” Rölesi: Bu adaylar TV kariyeri yaptı

humhum

Global Mod
Global Mod
Yeni “Lisans” Rölesi
Bu adaylar TV kariyeri yaptı

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

26 Kadın “Lisanslar” için yarışıyor – kim aşk arıyor, spot ışığı kim? Bu eski adaylar atılım yaptı.

“Die Bachelors” in yeni sezonu başlangıç bloklarında: 26 kadın bu yıl Felix Stein (32) ve Martin Braun'un (35) kalplerini fethetmek istiyor. Ama kim büyük bir sevgi bulur – ve şovun bir zamanlar Yeliz Koc (31), Eva Benetatou (33) ve Co.

Georgina Fleur

Reality TV yıldızı Georgina Fleur (35) için, “Der Bachelor” un ikinci sezonuna katılımı, gerçeklik TV'de devam eden bir kariyer için başlangıç sinyaliydi. O zaman Ur -bachelor Paul Janke'yi (43) kazanamadı, ama bir yıl sonra zaten “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” ve “Ünlü Big Brother” – Çöp TV'nin kraliyet sınıfları. On yıl sonra bile, Fleur hala bugüne kadar sahnenin ayrılmaz bir parçası: en son, “Ben bir yıldız – orman efsanelerinin hesaplaşması” ve “50” de görüldü.

Melanie Müller

“Der Bachelor” da ortaya çıktıktan bir yıl sonra Melanie Müller (37) özellikle manşetlere girdi. O zaman üçüncü oldu, ancak sadece yıllar sonra açıkladığı gibi bekar Jan Kralitschka'ya (48) gerçek bir ilgisi yoktu. Bu nedenle sadece flört formatında para endişeleri için uygulanır. O zaman zaten yöneticisi ve bugünün iki çocuğu olan eski kocası Mike Blülmmer ile bir ilişki içindeydi. Gösteriden sonra Müller bir gerçeklik yıldızı ve Ballermann şarkıcısı olarak dik bir kariyer yaptı: 2014'te Jungle Camp ve 2021 “Ünlü Big Brother” kazandı. Ancak son yıllarda, medyaya olumsuz manşetlerle egemen oldu: 2024'te Mahkemeye cevap vermek zorunda kaldı – diğer şeylerin yanı sıra Hitler selamını ve uyuşturucu bulundurmayı gösterdiği için.

Angelina Pannek

Angelina Pannek (33), sonra Still Heger, 2014 yılında Christian Tews ile “Der Bachelor” un dördüncü sezonuna katılarak tanındı (44). Finalde yaptı ve Katja Kühne'nin (40) arkasında ikinci oldu – kamuoyu bilinçlendirmesi için önemli bir adım. Daha sonra orman kampında ve “Yaz Yıldız Evi” nde görüldü. Bugün Angelina öncelikle bir etkileyici olarak aktiftir ve eski lisans Sebastian Pannek ile evlenir (38). Birlikte çiftin üç çocuğu var.

Jessica Haller

Aynı yıl, Jessica Haller (35), sonra Jessica Paszka, “Der Bachelor” sezonunda yer aldı ve beşinci sırada yer aldı. Gösteriden sonra çeşitli gerçeklik formatlarında görüldü, 2017'de sonunda bir “Bachelorette” oldu. Kazanan müzisyen David Friedrich (35) ile birlikte sadece birkaç aydı. Bugün Jessica öncelikle bir etkileyici olarak aktiftir, ancak bazen televizyon görünümleri için geri döner – 2018 civarında “Let's Dance” veya 2024 “Hairler – Kimse Güven!”. “Bachelorette” sezonunda ikinci sırada yer alan 2020'den beri Johannes Haller (37) ile özel. Birlikte bir kızı var.

Sarah Harrison

Sarah Harrison (34), o zaman Sarah Nowak, 2015 yılında Almanya genelinde Oliver Sanne (38) ile “Der Bachelor” un beşinci sezonuna katılarak tanındı. Yarı finallere yaptı ve üçüncü oldu. Gösteriden sonra, gerçek TV'de ve bir etkileyici olarak kendini kurmak için medyanın dikkatini kullandı. Diğer şeylerin yanı sıra, “Celebrity Big Brother” a katıldı, dördüncü sıraya ulaştı ve bugün yaklaşık 1,2 milyon abonesi olan YouTube kanalını paralel olarak başlattı. Harrison şimdi özellikle bir etkileyici ve içerik yaratıcısı olarak aktif. Kocası Dominic Harrison (33) ile birlikte bir ebeveyn rehberi yayınladı ve bebekler için kendi cilt bakım serisini sattı. Çift, Dubai'deki üç kızı ile yaşıyor.

Evelyn Burdeck

Evelyn Burdeck (36) 2017'de Sebastian Pannek ile “Der Bachelor” un yedinci sezonunda yer aldı, ancak ilk bölümde gül olmadan elendi. Bununla birlikte, kariyerine aynı yıl gerçeklik TV'de başladı: “Ünlü Big Brother” konteynerine taşındı ve sonraki yıllarda “Cennette Lisans”, “Hadi Dans” ve “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” Görmek için – son format kazandı. Buna ek olarak, 2020'de “Das Supertalent” te jüri üyesiydi. 2022'de Evelyn Burdeck, kendi şovunda büyük bir aşk aradı “Pot Burdecki'yi arıyor – Aşık Olmak İçin Bir Ünlü”. Ancak önümüzdeki sonbaharda, 36 yaşındaki yeni bir formatla geri dönecek: yeni bir gökyüzü orijinal prodüksiyonunda kişisel bir yolculuğa çıkıyor -ve güneyde bir aile evi aramaya başlıyor. “Birçok şovda bulundum -ama hiç bu kadar kişisel olmamıştı,” diye açıkladı 36 yaşındaki.

Yeliz Koc

2018 yılında “Der Bachelor” un 8. sezonuna katıldıktan sonra, Yüzündeki ünlü tokat nedeniyle Bachelor Daniel Völz'e (40) dikkat çekti. “The Bachelor” dan kısa bir süre sonra “Cennette Lisans” a katıldı ve orada Johannes Haller ile tanıştı. İkisi bir çift oldu ve bir yıl sonra “Yıldız Yaz Evi” nde birlikte sahne aldı. İlişki çalkantılı hale geldi -birkaç ayrılık ve uzlaşma ile -ama nihayet 2019 sonunda sona erdi. Sonraki yıllarda Yeliz Koc, hem gerçeklik TV görünümleri ve özel hayatı boyunca halka açık kaldı. Eski ortağı Jimi Blue Ochsenknecht (33) ile Snow (3) adında bir kızı var.

Eva Benetatou

2019'da Bachelor Andrej Mangold (38) karardan önceydi: Eva Benetatou veya Jennifer Lange (31)? Jennifer'ı seçti – ikisi bir çift oldu ve yaklaşık bir buçuk yıl birlikte kaldı. Öte yandan Eva boş gitti. Ancak aşk üçgeni tarihten uzaktı: Finalden kısa bir süre sonra Benetatou, kendisinin ve Rosenkavalier'in rüya günleri sırasında birbirleriyle samimi olduklarını açıkladı – bol miktarda ateşleme malzemesine neden olan bir itiraf. Sonuç olarak, kamu anlaşmazlıkları ve karşılıklı iddialar vardı – özellikle Eva, nişanlısı ve oğlu Chris Broy (36) 'nın babası ile birlikte tekrar bir araya geldiği “Yaz Yıldızları” nın bir parçası olarak. Bugün Eva Benetatou bir etkileyici olarak çalışıyor ve düzenli olarak gerçeklik TV formatlarında görülüyor.

Cecilia Asoro

Aynı yıl, Cecilia Asoro (29) “der Bachelor” için büyük bir sevgi aradı – ama sadece sekizinci oldu. Bununla birlikte, daha sonraki bir gerçeklik TV farkındalığı ve içerik yaratıcısı olarak kariyeri bundan uzaklaşmadı: 130.000'den fazla insan şimdi Instagram'ı takip ediyor. Ruhlu ve kendine güvenen bir şekilde, diğer şeylerin yanı sıra “gerçeklik yıldızlarının savaşı”, “Ünlü Big Brother” ve “50” de bir sansasyona neden oldu.

Linda Nobat

Niko Griesert'in (34) kalbi için savaştığı 2021'de “Der Bachelor” a katıldıktan sonra, Linda Nobat (30) halka açık kaldı – gül meslektaşlarının çoğu gibi, sonraki yıllarda televizyona geri döndü. “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” Ve “Beauty & The inek” bu yıl “Kampf der Realitystars” ın yeni sezonunun bir parçası – ancak format gönüllü olarak kaldı.

Spotonnews