RTL'deki lisans: Felix Martin'in bir klonu mu?

humhum

Global Mod
Global Mod
TV eleştirisi
Korkunç Şüphe: Bekarlık klonlandı mı?

Makale Dinle

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

“Lisans” RTL'ye geri döndü – ve 22 kadına ek olarak, kendi imajlarını Boysvilla'ya getiriyor. DNA testi yakında gül yerine dalgalanıyor mu?

RTL'nin genetik bir deneyine benziyor: Geçen yıl iki lisans lisansının işe alınmasından sonra, görünüşe göre klonlanmış bir adamla yapmaya çalışıyorsunuz. Şaşırtıcı değil, her şey zaten oradaydı: saçları, saçsız, bir çocukla, çocuksuz, Swan Raket, Swan Raket YOKTIR-İZLEME YAŞAMI Sunmak zorlaşıyor. Ama koyun dolly klonlanabilirse, neden Felix Bachelor olmasın? Veya Martin. Söylemek zor. Kesin olan bir şey var: Bu yıl iki gül distribütörü benzer şekilde endişeleniyor.

Karışıklık riskini en üst düzeye çıkarmak için, onlarca daha genç başlangıç türleriyle Tempelhofer Feld'de çok fazla sigara içiyormuş gibi bir şekilde konuşuyorlar. “Şiddetli Flex. Tatlar”, Felix Cape Town'daki Boysvilla'yı anlatıyor. Bachelor aslında her şeyi “güzel” bulur ve eğer güzel bir kadın, bir kadın olarak daha güzel bir şey bulursa, sanki kendini yakmış gibi eliyle sallar. Klonunu Martin'i bir yarışma olarak görmüyor, çünkü: “Benden daha küçük ve daha dar.”

07 Mayıs 2025.15: 20

Flört gösterisi
Bachelors 2025 biliniyor: Şimdi önümüzde ne var

Eksik santimetreye rağmen, ilk toplantıda erkekler arasında şiddetli bir şekilde çöküyor gibi görünüyor. Sanki aynaya bakıyorlar gibi. Kalp hakkında hangi lisans sıcak olmazdı? “İlk olarak neye benzediğini kontrol ettim,” diyor Martin ve sonuçtan memnun görünüyor. Kendini sevme güzel bir şeydir. Hızlı bir şekilde yüzün yanında daha fazla benzerlik keşfediyorlar: her ikisi de çocukları, Martin “iki harika kızı” ve Felix A oğlu. Martin bunu “doğru” düşünüyor.

Uyluklar ve dişler: Felix'e oldu

Önceden, klon komplikasyonları kadınlarının yarısını tanıyor. Martin Ditet Bir futbol takımı kadınlar normal Tinder davranış-yarsı 11 isteğini fotoğraflayabilir. Güzel. Basın fotoğrafçısı gibi davranıyor ve gerçekten terliyor. Exertion ile değil, zevkten. Şort ve beyaz dişlerde uylukların görülmesi 32 yaşındaki çocuk için çok fazladır. Sallanma eli genellikle bu gün kullanılır.

21 Mart 2024.18: 20

Dennis Gries ve Sebastian Klaus

Dennis, Sebastian ve Katja
Röportajda lisans: “Biz narsisist değiliz”

Felix kadın cinsiyetini zorlukla doldurabilse de, Martin sadece kısaca “Fitness Floatet” yüzme havuzunda (asılı) bir yatakta ne kadar çabuk bir yatak aldığını, meditasyon, karaoke şarkı söyler, bir koreografi çocuk diskolarında üç yıldızlı bir animatör ve kapalı oyun alanında son zamanlarda her şeyi seviyor. Tek tekerlekli bisiklet.

Çok şaşırtıcı bir şekilde, Martin neredeyse tüm kadınları seviyor. Mareike onun türü olmasa bile, “harika bir havası” var. Her kadın bunu duymayı sever. Sadece çocuk istemiyorsanız – Martin için çıktı. Çift babanın muhtemelen başka seçeneği yoktur.

Bu bile: aynı kadın gibi lisanslar

“Gerçek duygularla Rose'a olağanüstü bir yolculuk” (RTL) uzun sürmez. Cape Town'daki ilk gece, bir lisans beyaz bir giyer ve diğeri karanlık ceketin altında siyah bir gömlek giyer – ebeveynler onlara ayrılabilmeleri için farklı renklendirilmiş bebek arabalarına sahip ikiz bebekler gibi. Alkol görmekten endişe duyan 22 kadın için iyi bir yardım. Şimdi de Bachelor Felix'in yabancı olmadığını öğreniyorlar. Dakikalar sonra ne olduğunu anlıyorlar. “İyi miydi?” – “Hayır, o fotoğrafçıydı!” Aday Mareike durumu mükemmel bir şekilde özetler: “Ben kack.”

Hiçbir kadın gösteriden ayrılmak zorunda olsa da, rekabet uzun sürmez. “Pek çok yaşlı kadının bekar olduğu açık” diyor Influencer Victoria. “Bu beni korkutuyor, 35 yaşında bekar olmak istemiyorum.” “Bachelor” a katılmak için 26 yaşında yeterince umutsuz olması iyi bir şey. Yaşlılık yapmak önemlidir.

Rosenkavaliere'nin ilgisi şimdiye kadar başka bir kadın uyandırdı. Erkekler sadece hemen bakmakla kalmazlar, aynı zamanda aynı tipte. Ne diyebilirsiniz: Genler.

Koyu kıvırcık ihtişamıyla Viviane, bekar ve klonundan etkilendi. Nedeni basit. “Kendimin tersini seviyorum,” diye açıklıyor Felix.

Çok kötü. Yani Martin ile çalışmayacak.

Şeffaflık Not: Yıldız RTL Almanya'nın bir parçası