Prens William: İtfaiye aracında kraliyet ataması

humhum

Global Mod
Global Mod
Prens William
İtfaiye aracında kraliyet ataması





Prens William'ın kurtarma tatbikatı sırasında olayın ortasında bulunmasına izin verildi.

© Chris Jackson/Getty Images


William, eğitim gördüğü Galler'deki bir hava kuvvetleri üssünü ziyaret etti. Kraliyetin bir tatbikata katılmasına izin verildi.





Prens William (42), Galler'deki Anglesey bölgesindeki RAF Valley hava üssünü ziyaret etti. 2010'dan 2013'e kadar orada bir “Arama ve Kurtarma” biriminde helikopter pilotu olarak görev yaptı. Babası Kral Charles III (75), geçen yıl William'ı eski üssünün fahri kraliyet komutanı olarak atadı. William ziyareti sırasında sıcak bir şekilde karşılandı ve sadece bir tatbikatı izlemekten daha fazlasını yapabildi.


Galler Prensi için kişiselleştirilmiş kupa




Daily Mail'e göre, toplantıya koyu mavi bir takım elbise ve kırmızı-mavi kravatla katılan William, yağmura rağmen iyi bir ruh halindeydi ve toplantı için bir şemsiye aldı. Diğer şeylerin yanı sıra, hava trafik kontrol kulesini ziyaret etti ve personel ile canlı bir sohbet etti. Üssün üyeleri ona, görüşmeler sırasında elinde tuttuğu kişiselleştirilmiş bir “HRH Prince of Wales” kupası bile verdiler.


Daha sonra yanan bir uçağın simüle edilmiş kurtarma tatbikatına katıldı ve bir itfaiye aracına oturdu. Ayrıca su jet pompasını çalıştırmasına izin verildi. William ayrıca mühendisler, uçuş eğitmenleri ve kursiyerlerle tanıştı ve kendisine bir eğitim uçağı gösterildi. Uçuş Teğmeni Jake Fleming'e her yıl en iyi uçuş eğitmenine verilen “Galler Prensi Ödülü”nü takdim etti. Bazı sakinler de William'ı Galler'e davet etme fırsatını değerlendirdi. Okul çocukları Galce bayrakları getirdi ve kraliyet ziyaretçisiyle birkaç kelime alışverişinde bulunabildiler.


SpotOnNews

#Konular