Önizleme: Salı günü TV ipuçları | Haberler

humhum

Global Mod
Global Mod
Ön izleme
Salı günü TV ipuçları





“Şarkımı Söyle – Değişim Konseri”: Eko Fresh (solda) ve Johannes Oerding.

© RTL / Markus Hertrich


20:15, VOX, Şarkımı Söyle – Değişim Konseri, müzik seansı




Sezonun düet gecesinde sanatçılar, orijinal sanatçılar tarafından yeni bir versiyonda söylenmesi gereken seçilmiş düetleri birlikte söylüyorlar. Akşam Joy Denalane ve Tim Bendzko'nun enerjik performanslarıyla başlıyor, ardından Johannes Oerding ve Eko Fresh'in yanı sıra Eva Briegel ve Sammy Amara'nın duygusal performansları takip ediyor. Gecenin öne çıkan özelliği Eva Briegel ve Joy Denalane arasındaki düet.


20:15, ZDFneo, Gece Vardiyası: Cash & Carry, Suç




Gece yarısı bir alışveriş caddesi kapanıyor. Arabalar yönlendiriliyor. Ve bir de devriye arabası. Sorun değil. Aslında. Ancak bugün Harry Tönnies (Benno Fürmann) arabadadır ve kapatmanın kayıt altına alınmadığından hemen şüphelenir. Adı Balou (Klismann Lefaza Jovete) olan ve hiç de departmandan olmayan, Norman'ın suç ortağı olan “trafik departmanındaki adamdan” bilgi talep ediyor. Yakınlarda bir forkliftin içinde çömelmiş, duvardan bir ATM'yi söküp küçük bir kamyona yüklüyor. Daha sonra Balou koşarak kamyona atlıyor ve hızla uzaklaşıyorlar. Harry ve ortağı Milla (Friederike Becht) peşine düşer.


20:15, ZDF, Son Tabu, belgesel




Hayal etmesi zor ama doğru: Mevcut tahminlere göre dünya çapındaki 500.000 aktif erkek futbol profesyonelinin ondan azı açıkça eşcinsel. Eşcinsellik günümüzde hayatın diğer alanlarında neredeyse hiç rol oynamazken, profesyonel futbolda konu tamamen tabu gibi görünüyor. “Son Tabu” belgeseli, Thomas Hitzlsperger'in ve bu tabuyu yıkanların kendi kişisel hikayelerini anlatmalarına olanak tanıyor.


20:15, NITRO, Blade Runner 2049, bilim kurgu




Yeni replikant modeli “Nexus 9” ile LAPD'nin “Blade Runner” birimi tekrar faaliyete geçerek Dünya'daki eski ve yetkisiz kopyaları takip edip ortadan kaldırıyor. K (Ryan Gosling) de bu özel birimin bir parçasıdır ve görevlerinden biri sırasında karanlık bir sırra rastlar. Bu iz onu, 30 yıl önce Los Angeles'ta hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolan eski Blade Runner Rick Deckard'a (Harrison Ford) götürür.


20:15, 3 Cumartesi, Pist Dışı: Kurtar Beni, Gerilim




Psikiyatrist Dr. Joe Jessen (Ulrich Noethen) yakın zamanda birini vurduğu gerçeğiyle uğraşmak zorunda kalmadığı gibi Parkinson hastalığı da ona pek çok sorun yaratmaya devam etmektedir. Muayenehanesi de bir hırsız tarafından tahrip edilince, Joe'nun özenle koruduğu dış görünüşü sonunda parçalanıyor gibi görünüyor. Ancak daha sonra zorla girme sırasında bir hasta dosyasının çalındığını keşfeder: kocası altı ay önce iz bırakmadan kaybolan genç kadın Milena Lorenz'e (Anna Bederke) ait dosya.


SpotOnHaberler

#Konular