Önizleme: Çarşamba günü TV ipuçları | Haberler

humhum

Global Mod
Global Mod
Ön izleme
Çarşamba günü TV ipuçları





“Bir Taunus Suçu: Anneler Günü”: Oliver von Bodenstein (Tim Bergmann, solda) ve Pia Sander (Annika Kuhl), bir bilişim uzmanı olan Joachim Vogt'u (Andreas Lust) sorguya çekiyor.

© ZDF / Hagen Keller


20:15, ZDF, A Taunus Crime: Anneler Günü, Suç




Soruşturmacılar Graf von Bodenstein (Tim Bergmann) ve Pia Sander (Annika Kuhl) yeni bir vakayla karşı karşıyadır: Anneler Günü'nde her zaman öldüren bir seri katil onları diken üstünde tutmaktadır. Bir sonraki Anneler Günü'nden kısa bir süre önce, ikisinin de sinirleri gergindir. Theodor Reifenrath'ın (Thomas Thieme) cesedi Taunus'taki Mammolshain'de bulunur. Bu bir kaza mıydı yoksa cinayet miydi? Kasa açık ve boş olduğundan, Sander ve von Bodenstein soruşturmalarına başlarlar.


20:15, kablo, Klick, fantastik komedi




Michael Newman (Adam Sandler) tipik bir işkoliktir ve her zaman acelecidir. Şans eseri, yalnızca televizyonunu değil aynı zamanda hayatını da kontrol edebilen evrensel bir uzaktan kumanda bulur. Köpeğinin havlamasını kısabilir, istenmeyen anları atlayabilir ve güzel anları geri sarabilir. Ancak uzaktan kumanda bozulduğunda, kontrolü kaybeder.


20:15, ZDFneo, Wilsberg: Acı Haplar, Suç




Münster vergi dairesinde bir bombayı etkisiz hale getirmek için özel bir görev gücü görevlendirilir. Göçmen kökenli bir erkek temizlikçi tutuklanır ve sırt çantası incelenir. Ekki alarmı çalıştırmıştır. Kısa bir süre sonra, naturopat Christopher Seekatz, Wilsberg'den karısını takip etmesini ister. Şüphenin haklı olduğu hemen anlaşılır: Andrea Seekatz'ın aslında bir ilişkisi vardır.


20:15, NITRO, Gökdelen, Aksiyon




Eski FBI operasyon şefi Will Sawyer (Dwayne Johnson), ailesinin hayatının yakında tehlikede olacağından habersiz, dünyanın en yüksek gökdeleninde güvenlik şefi olarak yeni işini kabul eder. Binanın 96. katında bir yangın çıktığında, Sawyer'ın karısı ve çocukları da dahil olmak üzere yüzlerce kişi mahsur kalır. Sawyer, hayatları kurtarmak ve kundakçıları bulmak için hızlı davranmalıdır.


20:15, sanat, ben, Tonya, biyografik film




Buz pistinden korta: Küçük bir kızken, Amerikalı Tonya Harding buzdaydı ve ilk yarışmalarını kazanıyordu. Alkolik annesine rağmen, artistik patinajcı olarak gelecek vaat eden bir kariyer yapmayı başardı. 1991'deki ABD Şampiyonası'nda, artistik patinajdaki en zor atlayışlardan biri olan üçlü axel'i başarıyla gerçekleştiren ilk Amerikalı oldu. Üç yıl sonra, kariyeri dibe vurmuştu: kocasının rakibi Nancy Kerrigan'a yaptığı saldırıda olası rolü mahkemede yargılanıyordu.


SpotOnNews

#Konular