“Hadi Dans”: Bu TV şovları moderatörlerini değiştirdi

humhum

Global Mod
Global Mod
“Dans edelim”
Bu TV şovları moderatörlerini değiştirdi

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Arabella Kiesbauer, Cathy Hummels'i “Gerçeklik Mücadelesi Yıldızları” nda takip ediyor – ancak diğer şovlar da ılımlılıklarını değiştirdi.

“Fight of Reality Stars” in altıncı sezonu (7 Mayıs 20:15, Rtlzwei) deliklerde – ve onunla büyük bir değişiklik: Beş yıl sonra Moderatör Cathy Hummels (37) Tayland'daki Sala'nın arkasını duyurdu. Vedasının nedeni olarak, eski kocası Paspas Hummels (36) ile paylaştığı oğlu Ludwig'e (7) değindi. Bu “şimdi bir okul çocuğu ve bu, seyahatlerimde artık bana bu kadar kolay eşlik edemeyeceği anlamına geliyor. Oğlum her yıl Tayland'daydı, Corona sırasında – ve bu ayrılık neredeyse kalbimi kırdı. Şimdi ilk gerçek okul yılına başladığında, anne olarak onun tarafında olmak istiyorum”.

Hummel'in ardıllığı, bu yılki talk show ikonu Arabella Kiesbauer (56) 'nın yerine geçecek. Kiesbauer yaptığı açıklamada, Alman medya manzarasında kendi şovu ile tekrar mevcut olmak ve “gerçeklik yıldızlarının mücadelesi” olarak başarılı bir formatın ılımlı olması “harika bir duygu” dedi. Ancak sadece RTLZWEI şovu son yıllarda bir veya diğer moderatör değişikliğinden geçmiyor.

“Dans edelim”

2006'dan beri izleyicilere ilham veren RTL şovu zaten bazı moderatörlere sahipti: birlikte, şovmen Hape Kerkeling (60) ve moderatör Nazan Eckes (48) TV yarışmasının ilk mevsimlerine liderlik etti. Formatın iki yıllık bir arasından sonra Eckes, 2010 yılında moderatör olarak geri döndü – ancak bu sefer Kerkeling ile birlikte değil, Daniel Hartwich ile (46). Bu arada: 2019'da Eckes yine “Let's Dans” ın bir parçasıydı – bu sefer aday olarak. Profesyonel dansçı Christian Poanc (46) ile birlikte dördüncü sırada yer aldı.

Hartwich, 2010'dan beri büyük “Let's Dans” ailesinin bir parçası oldu ve seyircilere hızlı zekalı sözleriyle ilham veriyor. Kendi katılımından bir yıl sonra, Sylvie Meis (47) 2011 yılında bir moderatör olarak formata geri döndü. 2017'de gösteriye veda etmeden önce Hartwich ile birlikte yedi mevsimi yönetti. Selefi Victoria Swarovski gibi, başlangıçta, 2018'de Moder, Modercor'dan sonra Moder, Modercor'dan sonra, Modercor'dan sonra, 2018'de Moderor olarak aday olarak durdu. “Dans edelim” ikilisi. Swarovski ve Hartwich ayrıca başka bir formatta iyi bir takım olduklarını gösterdiler …

“Süper yetenek”

Yetenek şovu “Das Supertalent” in ilk sezonu 2007'de Marco Schreyl (51) tarafından bir yıl sonra, Daniel Hartwich ortak moderatör olarak yanındaydı. Toplamda, ikili şovda dört mevsimi bir araya getirdi. 6.dan 13'e kadar Hartwich sahnede yalnızdı.

2020'de Victoria Swarovski sonunda onu destekledi. Ancak, ikisi 15. sezon için geri dönmedi – bunun yerine Lola Weippert (29) ve Chris Tall (33) onları başardı. Ancak bu takımyıldız kalmamalıdır: Victoria Swarovski, 2024'ten beri tekrar moderatör olarak hareket ediyor – şovmen Jens “Knossi” Knossalla (38).

“Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!”

2004'ten beri – düzensiz aralıklarla da olsa – “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” En iyi eğlence için. Dirk Bach (1961-2012) ve Sonja Zietlow (56) başlangıçta kampçılar hakkında hızlı yorumlar yaptı. 2012 yılında şovmenin trajik ölümünden sonra Daniel Hartwich, Zietlow'un tarafına katıldı.

Toplam dokuz yıl boyunca ona sadakat tuttu. 15. sezonun sonunda, 46 yaşındaki şovunu duyurdu. “Bunun nedeni, zorunlu eğitim nedeniyle gelecekte bana eşlik edemeyecek olan ailem,” dedi 46 yaşındaki bir araya geldi. Yılda, Jan Köppen (42) Jungle Camp çıkışını Sonja Zietlow ile birlikte kutladı. O zamandan beri ikili, RTL şovunu birlikte denetledi.

“Sen sen misin?”

Daha önce, Köppen flört formatının ilk sezonunu yönetti “Siz siz misiniz?” Bundan sonra model ve oyuncu Sophia Thomalla (35) devraldı. O zamandan beri şovun yüzü oldu. Normal baskıya ek olarak, 35 yaşındaki, 2021'den beri çalışan VIP sürümünü “Sen Tek Gerçeklik Yıldızları'nda” sürümüne götürüyor.

“Almanya süperstarı arıyor”

TV şovu “Deutschland Sucht den Superstar” da moderatör değişikliğinizle bilinir: ilk iki sezonda Michelle Hunziker (48) ve Carsten Spengemann (52) canlı şovlardan liderlik etti. 2005 yılında Marco Schrey ve Tooske Ragas (50) ılımlı bir ikili oldu. Ragas iki mevsimden sonra veda ederken, Schreyt 2012'ye kadar şov moderatörü olarak kaldı.

2013 yılında, bir ikili – Raúl Richter (38) ve Nazan Eckes ilk kez yönetildi. “İyi zamanlar, kötü zamanlar” yıldızı sadece bir sezon, en az iki kez kaldı. 2015'ten 2019'a kadar Oliver Geissen (55) Alexander Klaws (41) 2020'de geçici olarak devralmadan önce “DSD'ler”, Marco Schreyl 2022'nin küçük bir “DSDS” geri dönüşünü kutlamadan önce 2021'de döndü. 2023 ve 2024 yıllarında Laura Wontorra (36) moderatör olarak sahnede yer aldı.

“Tempation Adası”

Altı yıldır çiftler, “Tempation Adası” nı gerçeklik gösterisinde testle ilişkilerini ortaya koyuyorlar. İlk iki mevsim ve ilk VIP baskısı hala Angela Finger mirasçıları tarafından yönetildi (45). Üçüncü normal röle ve ikinci VIP turundan, daha önce bir radyo sunumcısı olarak çalışan ve o zamandan beri cazip adadaki çiftlere eşlik eden Lola Weippert.

Spotonnews