Edebiyat: Nova Meierhenrich, çocuk sahibi olma arzusunu anlatıyor

humhum

Global Mod
Global Mod
edebiyat
Nova Meierhenrich, çocuk sahibi olma arzusunu anlatıyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Yeni kitabında “Lebenschlenker”, oyuncu ve moderatör, çocuk sahibi olma arzusuyla uğraşmayı anlatıyor. Ayrıca etkilenenleri teşvik etmek istiyor.

Yeni kitabında “Lebenschlenker”, moderatör ve oyuncu Nova Meierhenrich, çocuk sahibi olma arzusuyla uğraşmayı anlatıyor. Ne yazık ki, yolculuğunun “çok uzun süre istediğim” sonucu yoktu, dedi 51 yaşındaki Instagram katkısında.

“Sekiz yıldır hamile kalmaya çalıştım,” dedi “Stern” ile yaptığı röportajda. “Altıncı bir in vitro döllenme başarısız olduktan sonra, bu geziyi bitirmeye karar verdim.”

Az önce yayınlanan kitabında şöyle yazıyor: “Eğer kişisel yolumuz aynı anda çıkmazda biterse, kasten yeni bir yol bulmaya çalışmalıyız.”

“Yedinci bir girişimde bulunamazdım”

Danimarka'daki bir doğurganlık kliniğinde, ortak olmadan bir çocuk almak için tedavi gördü, “resmi” bildirdi. 30.000 Euro'dan fazla yatırım yaptı. “Yedinci bir girişimde bulunamazdım.”

“Lebenschlenker” da tedavileri anlatıyor, aynı zamanda çocukların hayatlarının bir parçası olduğu fikrine de veda ediyor. “Bu yol buradaydı. Ve o anda bilinçli olarak farklı bir yol seçmem gerektiğini biliyordum.”

Hamburg'da yaşayan Meierhenrich, sadece kişisel tarihini anlatmak değil, aynı zamanda konuyla ilgili bir tartışmayı teşvik etmek ve diğer kadınları teşvik etmek istiyor.

“Şu anda mevcut olan tıbbi olasılıklarla, birçoğu 30 yumurta dondurduğunuzda” sadece 50 ile hamile kalabileceğine inanıyor “dedi. “Bu fikir naif ve hamilelik mükemmel bir şekilde öngörülebilir olarak sunulduğunda beni rahatsız ediyor. Bu çok tesadüf ve mutluluk. Ben de kendimi deneyimlemek zorunda kaldım.”

Bir kadının bir bebekle “tam” olduğu fikri hala çok yaygındır. “Instagram'da neredeyse 50 ile, slogana göre bana bir” bebek karnına “verildi: Şimdi hala şansını buluyor. Bir tabloidde, istemsiz çocuksuzluk nedeniyle ne kadar talihsiz olduğum hakkında benimle hayali bir röportaj.

DPA