“Ben bir yıldızım – beni buradan çıkarın!”: RTL, efsanelerin orman kampını duyurdu

humhum

Global Mod
Global Mod
“Ben bir ünlüyüm, çıkarın beni buradan!”
RTL, Legends Jungle Camp'i duyurdu

Jan Köppen ve Sonja Zietlow bunu duyurdular: Orman kampı yaz sonunda yeni bir tura girecek.

© RTL / Pascal Bünning

Orman kampı moderatörleri Sonja Zietlow ve Jan Köppen, tüm yıldızlardan oluşan bir sezonun duyurusunu yapıyor. Macera yaz aylarında Güney Afrika'da başlıyor.

Orman kampı hayranları malzeme için her zamanki kadar beklemek zorunda değil: Sonja Zietlow (55) ve Jan Köppen'in (40) Pazartesi günü mevcut orman kampçılarının orman kraliçesi Lucy Diakovska (47) etrafında büyük buluşmasında açıkladığı gibi, TV şovu bu yıl yeni bir turla devam ediyor. Zietlow, “Yaz aylarında all-stars bayrak yarışıyla geri döneceğiz” dedi. “20 yıllık orman kampından sonra, on iki eski orman yıldızı yeniden hayatlarının macerasına atılıyor. Güney Afrika'da.”

Yaz aylarında Güney Afrika'da Allstars orman kampı

RTL hala “Ben Bir Yıldızım – Orman Efsanelerinin Hesaplaşması”nda tam olarak kimin orada olacağını kendine saklıyor. Ancak kesin olan şu ki, Sonja Zietlow ve Jan Köppen'in yanı sıra orman emektarı Dr. Bob'un da (73) ılımlı bir ikili olarak orada olacakları. Ayrıca Instagram'da yayınlanan bir klipte kendisinin de belirttiği gibi, yaz sonunda yapılacak “tüm efsanelerin yer aldığı özel orman şovunu” şimdiden sabırsızlıkla bekliyor. “Güney Afrika'da görüşürüz.”

İlk kez “Ben Bir Yıldızım – Çıkarın Beni Buradan!” 2004'te yayınlandı. O dönemde Costa Cordalis ormanların kralı seçildi. İkinci sezonda (yine 2004), Désirée Nick tacı garantiledi. Bunu üçüncü sezon ancak 2008'de izledi ve Ross Antony'yi ormanın kralı yaptı. Orman tacının diğer sahipleri sonraki sezonlarda oldu: Ingrid van Bergen (2009), Peer Kusmagk (2011), Brigitte Nielsen (2012), Joey Heindle (2013), Melanie Müller (2014), Maren Gilzer (2015), Menderes Bağcı (2016), Marc Terenzi (2017), Jenny Frankhauser (2018), Evelyn Burdecki (2019), Prince Damien (2020), Filip Pavlović (2022) ve Djamila Rowe (2023).

“Ben bir Yıldızım – Beni Buradan Çıkarın! Sonrası”

Orman kampı hayranları, 18 Şubat saat 20:15'ten itibaren RTL'de 2024 orman kampçılarından gelen haberleri sabırsızlıkla bekleyebilirler: “Aftermath” programında Sonja Zietlow ve Jan Köppen, yıldızların Almanya'ya döndükten sonra ne durumda olduklarını ortaya koyuyor. Ünlüler Avustralya'ya gittiklerinden bu yana ilk kez birbirlerini programda tekrar görecekler.

SpotOnHaberler

#Konular